Muzikanten

sannie-de-jonghSannie de Jongh (NL) is een gepassioneerde fluitiste en traverso speler. Op jonge leeftijd soleerde Sannie met het Andante en fluit-harp concert van W.A. Mozart en won ze prijzen bij het Nederlands Fluitconcours. Sannie studeerde fluit en traverso aan het Conservatorium van Amsterdam. Fluit studeerde zij bij Marieke Schneemann en traverso bij Marten Root. Masterclasses volgde ze o.a. bij Abbie de Quant en Peter Lukas Graf. Verder volgde Sannie kamermuzieklessen bij Frans van Ruth, Mila Baslawskaja en Hans Roelofsen. Momenteel studeert Sannie traverso bij Raymond Honing en Wilbert Hazelzet. Sannie speelt in verschillende kamermuziek ensembles zoals o.a. het Rhenus Ensemble. Naast haar vaste ensembles speelt zij ook graag samen met andere musici, o.a. met Barokorkest Collegium Musicum Den Haag, Jaco van Leeuwen (orgel). Daarnaast is zij een bevlogen fluitdocente en geeft zij dwarsfluitles in haar privé praktijk in Alphen aan den Rijn.

www.sannie-online.nl

liene-green-harpsichordLiene Madern-Stradina is in Riga (Letland) geboren, waar ze een Mastergraad piano aan het conservatorium van Riga behaald heeft. Tijdens deze periode heeft zij ook deel genomen aan internationale pianowedstrijden en masterclasses gevolgd in o.a. Italie, Zweden, Estland, Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Vanwege haar interesse in de historische uitvoeringspraktijk, is zij naar Nederland gekomen om Oude Muziek te gaan studeren. Liene studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, klavecimbel bij Ton Koopman, Tini Mathot, Fabio Bonizzoni, Patrick Ayrton en fortepiano bij Bart van Oort. Momenteel volgt zij aan het Conservatorium van Amsterdam een masterstudie Early Keyboard”. Tijdens haar studie heeft zij concerten gegeven in o.a. Nederland, Early Music Festival in Stockholm, Zweden en Early Music Festival in Letland.

lienemadern.com

Inés Salinas.JPGInés Salinas is geboren in Zaragoza (Spanje) en is mede-oprichtster van ensemble Scaramuccia, Duo Graziani en La Máquina del Tiempo. Inés heeft haar Bachelor en Masterstudie behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze barokcello studeerde bij Jaap ter Linden en Lucia Swarts. Bij Mieneke van der Velden studeerde ze viola da gamba. Ze wijdde haar Master scriptie aan het bestuderen van Napolitaans cellorepertoire uit de 18e eeuw en hier zal zij nog verder onderzoek naar doen. Het vinden en uitvoeren van dit fantastische repertoire dat nog niet de bekendheid en waardering heeft, is één van haar voornaamste doelen. Inés heeft ook een Bachelorstudie klassiek cello afgesloten aan de CSMA (Zaragoza, Spanje), waar ze lessen volgde bij Ángel Luis Quintana, Cuarteto Casals, Cuarteto Quiroga, e.a. Inés concerteerde met het Britten-Pears Baroque Orchestra (UK) tijdens een project onder leiding van Christophe Rousset; met het Orquesta Barroca Conde Duque (ES) onder leiding van Ángel Sampedro; en met I Giovani della Montis Regalis 2013 (IT) onder leiding van Olivia Centurioni, Alessandro de Marchi en Enrico Onofri.

inessalinas.webs.com

Webmaster: Inés Salinas. © 2018.  Alle rechten voorbehouden.